суботу, 13 жовтня 2018 р.

На обласний фестиваль-огляду вітруальних виставок сучасної української літератури "Книги, які читаю Я..."(поради фахівця)

Організатором Фестивалю є комунальний заклад "Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти" Запорізькоїобласної ради

На Фестиваль подається тільки одна індивідуальна робота від учасника.

Моя конкурсна робота:

Віртуальна виставка-пригода "В пошуках Смарагдової книги" підготовлена за книгою сучасного українського письменника Олександра Дерманського "КОРОЛЬ БУКІВ, або ТАЄМНИЦЯ СМАРАГДОВОЇ КНИГИ". 

Мета:
  • популяризація сучасної української літератури 
  • популяризація книги та читання серед користувачів нашої шкільної бібліотеки 
  • освоєння інноваційних форм роботи в моєї практиці
  • розвиток моїх професійних здібностей
  • підвищення мого рівня ІТ-компетентностей
  • популяризація мого блогу шкільної бібліотеки серед бібліотечної спільноти
Відеопрезентація моєї віртуальної виставки




Презентація




Інші мої виставки ви знайдете в розділі Віртуальні виставки на блозі

Відеоколаж, який використовується в презентації віртуальної виставки


   В пошуках Смарагдової книги – віртуальна виставка за книгою Олександра Дерманського, сучасного українського письменника.
   Сашко Дерманський - один з найпопулярніших і найталановитіших молодих дитячих письменників в Україні, який пише в жанрах чарівна казка, чарівна повість, фентезі, публіцистика. Сучасний український письменник, також відомий публіці під псевдонімами Сашко Володарський та Назар Діброва. Творчість Сашка Дерманського насамперед орієнтована на дітей молодшого та шкільного віку. Творам письменника властиві яскраві і привабливі персонажі, веселі історії і захоплюючі пригоди, завдяки чому діти читають їх на одному диханні. Багато робіт автора відзначені популярними українськими літературними преміями, серед яких «Коронація слова», «Золотий лелека» і «Книга року». Крім прози, письменник створює також і дитячі поетичні твори.
 
 Член Національної спілки письменників України з 2006 року. За освітою учитель-філолог.         Перші твори для дітей опублікував в журналі «Стежка». Автор двох десятків пригодницьких казкових повістей, серед яких: «Володар Макуци або Пригоди вужа Ониська», «Танок чугайстра», «Маляка – принцеса Драконії», «Чудове чудовисько», «Крамничка тітоньки Мальви» та ін.. 

   «Казки про все на світі» - найповніша збірка коротеньких казок і оповідань. Деякі твори          Сашка Дерманського входять до шкільної програми в Україні.
 
 На виставці представлено одну книгу «КОРОЛЬ БУКІВ, або ТАЄМНИЦЯ СМАРАГДОВОЇ КНИГИ», інформація про художника-ілюстратора Валентину Богданюк, використані матеріали інтернет-ресурсів про Сашка Дерманського, що розповідають про письменника та його творчість. Представлено відеоколаж з фотографій Одександра Дерманського, який зроблено за допомогою програми ФотоШоу.

    Віртуальну виставку підготовлено у жовтні 2018 році та представлено на бібліотечному блозі «Весела перерва» та на моєму каналі YouTube.

Також до вашої уваги Літературне читання з Сашком Дерманським.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації