четвер, 3 грудня 2020 р.

Книги про людей з особливими потребами

3 грудня - Міжнародний день інвалідів, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН.
Мета: люди з фізичними та психічними недугами повинні відчувати себе повноправними членами суспільства.

Серед людей, які живуть на планеті Земля близько 10% займають інваліди. Їх потреби схожі в кожній державі і головною являється спілкування. Люди з вадами почуваються серед здорових людей ніяково. В країнах світу для них організують різні заходи, на яких намагаючись довести не тільки свою фізичну силу, а і показати внутрішні резерви організму, вони вважають себе повноцінними, живуть життям яскравим і насиченим. В Україні близько 3 мільонів людей - інваліди.

До вашої уваги представляю книгу "Дарсі" Джоні Еріксон Тада, яку ви можете взяти в нашій шкільній бібліотеці.

Джоні Ерексон Тада (історія її життя) відома у всьому світі своєю мужністю, проповідниця, письменниця і художниця. 

Будучи сама прикута до інвалідного візка, Джоні як ніхто інший вміє достукатися до серця страждає дитини чи підлітка, показавши йому вище призначення людини, показавши на особистому прикладі і на прикладах героїв своїх книг, що життя може бути насиченою і прекрасної навіть тоді, коли ти прив'язаний до коляски. Як це було з Дарсі, героїнею книги. Дарсі набридло бути не такою, як усі. Вона втомилася від зусиль здаватися завжди веселою. Їй важко слухати бездушні зауваження на свою адресу. Дівчинка відчуває себе ізольованою. Вона потрапляє в християнський табір і дізнається більше, ніж вона насправді може уявити про світ, в якому живе і про себе саму.

Історія, яка описана в книзі, дійсно сталася в житті Джоні Еріксон.


Фільм знятий за її книгою і Джоні грає саму себе. Одного разу, під час літніх канікул, коли вона купалася в озері, трапилася непередбачене. Це перевернуло все її життя ...

Аудіокнига Джони Эрексон Тада «Дарси»


Книги о людях с ограниченными возможностями здоровья

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації