суботу, 2 лютого 2019 р.

Підсумки бібліотечного батла.

Дуже захолюючі змагання відбувалися впродовж січня місяця, а точніше з 8.01.19 по 26.01.19 на сайті "Зимові клопоти або Новорічно-Різдвяний переполох у бібліотеці", де проводилася бібліотечно-пізнавальна гра - Бібліотечний батл.

Нагадаю, БАТЛ від англ. battle – "бій, битва, змагання".
Бібліотечний батл – це змагання між командами, що створені за інтересами, за чітко визначеним графіком проведення гри.
Я мала можливіть зареєструватися в команду "Укладачі "Веб-альманаху-8", на запрошення Крижко Людмили Володимирівни. На протязі місяця ми виконували різні завдання, робота була складною, але захоплюючою. Завдання були розбиті на раунди, всього їх було три. На кожне завдання дається певний час і потрібно зробити і звітувати про його закінчення.

Кожна команда складалася з п'ятьох учасників. Учасники нашої команди:


- Єремейчук Ірина Олександрівна, бібліотекар районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області - розділ "Загадкова зима"

- Пироженко Світлана Василівна, бібліотекар КЗ “Чорноземненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Якимівської селищної ради Якимівського району Запорізької області" - розділ "Казкова хуртовина"

- Кузнецова Олена Валеріївна, бібліотекар Державного навчального закладу “Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту” - розділ "Зимові співаночки".

- Мухіна Людмила Іллівна, методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області - розділ "Морозно-снігові віршики"

- Бєлікова Олена Вікторівна, завідувач бібліотекою Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №32 Запорізької міської ради Запорізької області - розділ "Чарівні фантазії зими"

Девіз нашої команди:
БІБЛІО.comПЕТЕНТНІ у СВІТІ infoРМАЦІЇ та web-ІННОВАЦІЙ
В третьому раунді нам було предложено розробити сайт нашого веб-альманаху за темою на вибір. Ми вибрали тему - "Чарівна скринька зими"

Якщо вам цікаво, то до вашої уваги даю посилання на роботи всіх командних робіт, представлених на заключне завдання - ВЕРНІСАЖ РОБІТ.

Наша командна робота представлена на сайті -"Чарівна скринька зими". Кожен учасник команди розробляв свій розділ. Запрошую да нашого сайту, там дуже багато цікавої інформації та інтерактивних завдань. Ми підготували для тебе цікаву добірку казок, оповідань, загадок, віршів та мультфільмів, які увійшли до Новорічного випуску веб-альманаху «Чарівна скринька зими». На його сторінках ти знайдеш безліч захоплюючих завдань та корисних посилань.
Добра, мудра, чарівна казка завжди була у пошані. Її із задоволенням слухають і діти, і дорослі. Народні казки створював сам народ, тому вони не мають певного автора. Вони передавалися з уст в уста, від батьків до синів, від дідів до онуків. Казки вчать нас мудрості й добра, завжди подають надію на краще життя. Вони показують, що треба допомагати ближньому, захищати знедолених, засуджувати жорстокість, злобу, егоїзм, заздрість і неправду. Практично всі казки ґрунтуються на якийсь думки та моралі, яку дитина засвоює в процесі читання.

Мій розділ - "Чарівні фантазії зими". Запрошую Вас ознайомитися з матеріалами та інтерактивними завданнями, які були зроблені та представлені мною.

Наш рекламний постер "Бібліотечний батл - навчаємось, змінюємось, перемагаємо!
Дякую організаторам цієї бібліотечної гри. Це цінний досвід для роботи в шкільній бібліотеці.  "Розвиток можливий тільки з батлом"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації