понеділок, 4 грудня 2023 р.

Розпочався Національний тиждень читання-2023!

В Україні стартував третій за рахунком Національний тиждень читання. Ініціював його проведення Український інститут книги. Національний тиждень читання об’єднує між собою читачів, видавців, письменників, книгарів зі всієї країни та покликаний розвивати культуру читання серед українців. Гасло "Бути своїм" означає зв’язок між поколіннями та демонструє силу єднання українців, згуртованих перед труднощами. 
«Ми віримо, що зорганізована акція стане прекрасною можливістю нагадати всім українцям про важливість читання як доступної та корисної практики дозвілля, професійного розвитку і соціальної адаптації», — наголошують в УІК.
Долучитися до акції може кожен охочий. Для цього впродовж 4-10 грудня 2023 року потрібно опублікувати в соцмережах допис чи декілька дописів про ваш читацький досвід: добірку улюблених історій, роздуми про важливість культури читання. Для дописів використовуйте хештеги #тижденьчитання2023 та #бутисвоїми та закликайте друзів долучатися до Всеукраїнського тижня читання, а також позначайте офіційні сторінки УІК (Фейсбук, Інстаграм). Детальніше

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації