четвер, 20 квітня 2023 р.

20 квітня - День вдячності волонтерам

20 квітня Україна відзначає День вдячності волонтерам.

Сьогодні ми не уявляємо своєї країни, боротьби за її мирне майбутнє і незалежність без цих людей. Саме вони стали міцним плечем підтримки військовим і цивільним у важкий час війни.

Професія – волонтер. 6 серія «Книга-мандрівка. Нескорені»

Український волонтерський рух не має аналогів у світі. Тисячі людей покинули своє колишнє життя заради майбутнього України. Купують броники, допомагають внутрішньо переміщеним особам, рятують котиків та й самі – ще ті котики. 

Як українські волонтери наближають перемогу та в чому їхня сила – розповіли соліст гурту “Курган & Agregat” Раміль Насіров та актриса театру й кіно Анастасія Пустовіт.

З 2019 року триває робота над «Книгою-мандрівкою» – вебсеріалом, заснованим на нереальних подіях і реальних особистостях. 

Шостий сезон «Книги-мандрівки» присвячений Нескореним – людям, подіям, втратам та здобуткам, завдяки яким ми зберегли державність. Чому Україна не здалася такій могутній Росії? Чому українці та росіяни не один народ? Чому українці нескорені? Кожен епізод просто та зрозуміло відповість на всі складні запитання. 

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації