вівторок, 24 листопада 2020 р.

10 найцікавіших місць України, які варто відвідати туристу

10 найцікавіших місць України, які варто відвідати туристу


Гора Говерла - найвища точка України.



Навряд чи найцікавіше, але, мабуть, одне з найдуховніших місць нашої держави - це Го­верла. Бажання піднятися над усіма, побачи­ти світ із висоти пташиного польоту і просто відчути себе найвищим в Україні - це непо­вторні відчуття, які того варті.

Острів Хортиця.



Колиска українського ко­зацтва - «острів свободи» Хортиця, що у Запо­ріжжі. Місце, з якого зародилась волелюбність нашої нації та її неповторна ідентичність. Міс­це, в якому справді відчуваєш себе вільним та особливо впевненим.

Географічний центр Європи.



Це місце, що знаходиться біля с. Ділове Рахівського району Закарпатської області, з точки зору естетики - нічого особливого, але має певну енергети­ку. Здавалося б звичайне місце, звичний мону­мент, але справді відчуваєш щось «особливе».

Чернівецький національний університет.



Чернівці - одне з наймальовничіших міст України. Місто, де вулиці підмітали троян­дами, а міських книгарень було більше, ніж кав'ярень.

Палац Розумовського в Батурині.



У 2009 році реконструйований «Український Версаль» - резиденція останнього гетьмана Укра­їни Кирила Розумовського.

Кам'янець-Подільський замок.



Саме тут є один з найбільших та найкраще збережених замків України. Цілих одинадцять башт, без­ліч підземних переходів та сотні років історії, атмосфера романтики та особливої чарівності.

Софіївський парк.


Цей парк - символ віч­ного кохання. Кожен куточок цього дендропар­ку світиться любов'ю до оточуючих. Прекрасні статуї, затишні гроти та приємні місця парку, які ще досі несуть щиру романтику, притаман­ну закоханим парам усіх часів.

Шацькі озера.



Хочете відпочити з превели­кою насолодою? Побачити унікальних птахів та тварин? Скупатися у найглибшому озері України? Ласкаво просимо до Шацьких озер!

Площа Ринок (Львів).



Панорама центру Львова - це без перебільшення культурний та туристичний центр країни. Славетне місто Львів має свою унікальну архітектуру та осо­бливу атмосферу, свої замки та незвичні музеї, будинки, дахи та неповторні вулички.

Потьомкінські сходи в Одесі.



Одеса - неповторна «перлина у моря». Мало хто знає, що Одеські катакомби найдовші в світі, а ву­лиці міста - найпопулярніші місця для філь­мів пострадянського простору, не кажучи вже й про те, що останнім часом Голлівуд часто приїздить сюди «за креативом».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації