суботу, 29 серпня 2020 р.

Незабаром! Міжнародний фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки».

Найбільший у світі міжнародний фотоконкурс 
«Вікі любить пам'ятки» 
наближається!



Можливо пам’ятки з вашого міста чи села досі не представлені у Вікіпедії? Або в мандрах Україною ви відкрили цікаві для себе об'єкти архітектури чи історії: побачили вразливу дерев’яну церкву, побували у кількасотлітній фортеці чи неочікувано натрапили на занедбану садибу? 

Правила участі, списку об’єктів, часті питання ви знайдете на окремій сторінці проєкту у Вікіпедії: http://wlm.photo

Метою проєкту є зібрати світлини всіх пам'яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії. Щорічне проведення «Вікі любить пам’ятки» не тільки дозволяє зібрати світлини пам’яток для найбільшої онлайн-енциклопедії, але й спонукає українців пізнати забуті сторінки своєї історії, досліджувати рідний край і дбайливо ставитися до надбань культури.

З 1 по 30 вересня запрошуємо всіх подавати на конкурс фотографії власного авторства пам'яток архітектури, історії, містобудування, садово-паркового мистецтва тощо, наповнювати Вікісховище і змагатися за цінні призи у кількох номінаціях.

Поділіться вашими світлинами культових споруд, замків, архітектурних ансамблів, історичних будівель розташованих на сусідній вулиці у вашому місті чи селі, або привезених з мандрів Україною — знайдіть пам'ятку у конкурсному списку, вантажте фото протягом вересня та допоможіть гідно представити культурну спадщину з різних куточків України у міжнародному фотозмаганні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації