четвер, 15 листопада 2018 р.

Літературний NON-STOP

14 листопада 2018 року відбулася зустріч письменників нашого Запорізького краю з бібліотекарями міста та області в Запорізькій ЗОШ І-ІІІ ст. №20 в рамках підведення підсумків Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек та обласного фестивалю-огляду віртуальних бібліотечних виставок сучасної української літератури "Книги, які читаю Я..."
Молода письменниця Олена Ольшанська представила дорогих гостей, запрошених на "Літературний NON-STOP" - це голова Запорізької обласної організації Національної спілки письменників України Олександр Медко, прозаїк, публіцист, журналіст і краєзнавець Костянтин Сушко, поет Михайло Буряк та письменниця, композитор Ольга Ліщук. 

В рамках заходу Олександром Медко була презентована нова книга "Антологія творів ХХ-ХХІ століть "Письменники Запорізького краю", видана до 50-річчя Запорізької обласної організації Національної спілки письменників України. Олександр Медко - презентував поетичну збірку віршів про АТО "Хора". Декламуючи свої поезії, висловив щиру вдячність подвигам наших воїнів. 
Костянтин Сушко розповів цікаву історію про свій роман "Інспектор Хорс". 
 Всі поети читали свої вірші.

Михайло Михайлович Буряк з Ольгою Миколаївною Ліщук разом співали пісні.
Усім присутнім дуже сподобалася ця зустріч. Було дуже затишно перебувати в колі цікавих і творчих людей. Після завершення заходу кожен з присутніх отримав автограф у творців слова.


Підведення підсумків провела Крижко Людмила Володимирівна - методист 
ЗОІППО.
Місячник проходив під гаслом "Шкільна бібліотека - центр творчого розвитку дитини" і був присвячений 100-річчю від дня народження видатного українського педагога та письменника В.О. Сухомлинського. 

Кращі заходи, проведені бібліотекарями закладів освіти, знайшли відображення на віртуальній дошці, що має назву співзвучну гаслу місячника.


На фестиваль-огляд було представлено 51 віртуальну бібліотечну виставку сучасної української літератури, серед яких експертна комісія визначили шість переможців та ще запропонувала відзначити шість робіт за певними номінаціями. 

Всі переможці та 6 номінантів отримали в дарунок книги із Запорізької книжкової толоки. 

Я дуже вдячна Людмилі Володимирівні Крижко за те, що я змогла взяти участь в фестивалі-огляді та за подарунки, які отримала в номінації за креативність моя віртуальна виставка-пригода "В пошуках Смарагдової книги". Моя шкільна бібліотека збагатиться чудовими книжками.
Більше інформації можна знайти на  NotaBene, фотоальбом.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації