четвер, 20 вересня 2018 р.

Народознавча вікторина «Свята і традиції українського народу»

Україна ─  країна, яка нас об’ єднує.  Ми пишаємось, що  живемо на такій  мальовничій та талановитій  землі. Тут жили наші предки, живуть наші батьки, тут корінь українського народу, що сягає сивої давнини. Тому ми завжди повинні пам'ятати, звідки ми родом, де наше коріння, знати історію свого народу, його мову, звичаї, традиції та обряди. 


Сьогодні, 20 вересня, бібліотека-філія № 3 ЦБС для дорослого населення завітала до читального залу Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №32 на зустріч з учнями. Бібліотекарі зробили свій внесок в справу відродження, популяризації та розповсюдження українських звичаїв, обрядів, традицій шляхом організації книжково-ілюстративних виставок, переглядів літератури та проведення різноманітних масових заходів.

  Народознавча вікторина «Свята і традиції українського народу» була проведена бібліотекарями, Наталія Ренц і Олена Міщенко, які представили книжкову виставку та ознайомили усіх присутніх з історією свят, представили відео «Українські страви». 

Учні в ігровій формі дізналися, як треба святкувати за народними традиціями. Школярі  із задоволенням брали участь у відеовікторині. Захід був пізнавальним і корисним для підлітків.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації