понеділок, 15 липня 2024 р.

День Української Державності

Цьогоріч День Української Державності вперше відзначається 15 липня (за Новоюліанським календарем) 

5 патріотичних мультфільмів до Дня Української Державності від https://osvitoria.media/, які розкажуть наймолодшим глядачам про Україну, її історію, найбільші здобутки та досягнення українців.

Це — наше, і це — твоє
Мультсеріал «Це — наше, і це — твоє» власного виробництва українського дитячого телеканалу ПЛЮСПЛЮС розповідає про досягнення України, якими можна пишатися: найдовшу у світі українську гіпсову печеру, найбільші запаси солі в Європі, заповідник Асканія-Нова, український літак «Мрія», чорнозем, трембіти та Шлях із варягів у греки. Детальніше


Літа мої
Українські аніматори вирішили втілити на екрані живописні мотиви Марії Приймаченко. У 60 років вона створила картину, яку підписала «Літа мої молодії, зупиніться хоч на калиновім мості та прийдіть до мене в гості». Детальніше


Моя країна — Україна
Цей мультфільм про казкаря Сашка Лірника, який мав проблеми зі складанням казок, допоки не зустрівся з Котом Воркотом — мандрівником та знавцем України.

Книга-мандрівка. Україна
Серія мультфільмів змінює уявлення про Україну. У кожному йдеться про wow-події та людей з нашої історії. «Книга-мандрівка. Україна» доводить, що українська історія наповнена не лише сумними подіями, а й безліччю успіхів та відкриттів, про які варто пам’ятати.

Знай наших
Серія мальованих мультфільмів розповідає про видатних українців та знакові події в нашій історії. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації