неділю, 2 жовтня 2022 р.

"Патріотичні синьо-жовті сердечка!"

З 1 по 31 жовтня 2022 року проходить Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом "В нас єдина мета - Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!"

На теренах інтернету мені зустрівся чудовий майстер-клас від Христини Глухан. Вже протягом10 років майстриня займається модульним оригамі. У кожній роботі вона використовує оригінальний і творчий підхід. Творіння майстрині народних художніх промислів стають окрасою виставок, ярмарок, фестивалів.
Усі охочі зможуть виготовити синьо-жовті сердечка під час майстер-класу із паперопластики. Отож, приємного перегляду, успіхів у навчанні креативному мистецтву паперопластики!

Я пропоную вам теж виготовити модульне орігамі "Патріотичне серце", яке представлено в моєму колажі. Для його виготовлення вам знадобиться три аркуша паперу розміром А4: два - синього кольору, один - жовтого. З них підготувати 30 модулів синього кольору, 25 жовтого. Виготовлення серця починається з одного синього модуля і до нього додають інші модулі рядами пропорційно з обох боків. Наприкінці, в середині, модулі не додаються, таким чином формуються дві половинки.

А це мої поробки, які я навчилася робити, тож запрошую в коментарях присилати світлини своїх робіт. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації