четвер, 22 вересня 2022 р.

За матеріалами інтернет-семінару 21.09.2022 року

21 вересня 2022 року пройшов інтернет-семінар "Особливості діяльності бібліотеки закладу освіти в сучасних умовах: запитання та відповіді. Організація роботи з бібліотечним фондом", в якому приймали участь бібліотекарі закладів освіти, консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників, методисти методичних служб, спеціалісти відділів освіти, які опікуються бібліотеками ЗЗСО.

З матеріалами семінару можна познайомитися на сторінці блогу "Шкільна бібліотека в меді@просторі"

Формування фонду шкільної бібліотеки: актуальні питання комплектування та обліку:(Презентація )

В умовах збройної агресії російської федерації проти України актуалізація бібліотечних фондів є необхідною та, водночас, має відбуватися виважено і поступово, з урахуванням виду бібліотеки, із застосуванням індивідуального підходу до кожного документа, який зберігається в її фонді.
Міністерство культури та інформаційної політики України, Комітет Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики, Рада з питань розвитку бібліотечної справи ініціюють серію публічних експертних обговорень з метою підвищення поінформованості фахівців бібліотек України всіх систем і відомств щодо організаційно-правових механізмів та успішних практик.

До уваги бібліотекарів!
Пропонуємо ознайомитись з Рекомендаціями Міністерства культури та інформаційної політики України щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України за посиланням: https://mkip.gov.ua/files/pdf/rekomendacii.pdf...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації