понеділок, 22 серпня 2022 р.

Результати навчання на курсі ЦИФРОВІ ІНСТРУМЕНТИ GOOGLE ДЛЯ ОСВІТИ

 ЦИФРОВІ ІНСТРУМЕНТИ GOOGLE ДЛЯ ОСВІТИ: 25 ЛИПНЯ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ НАВЧАННЯ ДЛЯ ВИХОВАТЕЛІВ, ВЧИТЕЛІВ І ВИКЛАДАЧІВ

З 25 липня по 22 серпня 2022 року для освітян нашого закладу загальної середньої освіти було розпочато дистанційне навчання за програмою «Цифрові інструменти Google для освіти» від МОН і Google Україна. Разом з вчителями нашої школи в ньому приймала участь я теж.

Програма передбачала 12 ідентичних циклів безкоштовних освітніх курсів і тренінгів. Курс містить 5 модулів (30 годин – 1 кредит ECTS). Кожен модуль складається з відеолекції, практичних завдань і підсумкового тесту.

Учасники отримували завдання в захищеному віртуальному просторі Google Класів. До кожної теми публікувався запис лекції, а також проводилася додаткова консультація в Google Meet, під час якої кожен учасник отримував можливість задати запитання тренеру та продемонструвати екран для вирішення проблемної ситуації.

Викладання здійснювалося послідовно:

  • базовий рівень – для учасників, які прагнули навчитися працювати з мобільними пристроями; Отримано сертифікат
  • середній рівень – для учасників, які прагнули розібратися з установленим вебпереглядачем Google Chrome; Отримано сертифікат
  • поглиблений рівень – для учасників, які прагнули навчитися працювати з ноутбуками Chromebook. Отримано сертифікат
Наш заклад освіти (педагогічний колектив) успішно завершив навчання за програмою з показником вище 50% від загальної кількості працівників, і отримав спеціальний статус «Заклад освіти – учасник програми Google for Education».

Мені навчання дуже сподобалося. Дякую спеціалістам та лекторам за навчання!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації