середу, 17 лютого 2021 р.

Участь в акції "Вічно живий голос!"

Просування книги та читання в сучасному суспільстві завжди буде приоритетним направленням не тільки для шкільної бібліотеки. За останні роки методи та форми роботи в різних бібліотеках світу змінюються на нові, інноваційні, з інтерактивними завданнями для учасників освітього процесу, які відповідають вимогам розвитку нашого суспільства. Багато людей різних поколінь зараз  використовують у своєму житті інтернет-ресурси для самоосвіти і не тільки. 

З 13 січня 2021 року, на протязі січня-лютого, проходить дистанційний інтернет-семінар на тему: "Технологічні аспекти мистецтва створення мережевої акції". Більш детально з умовами можна познайомитися на сторінках блогу "Шкільна бібліотека в меді@просторі" 

В межах цього семінару проводиться мережева акція "Вічно живий голос!", яка створена до 150-річчя від дня народження української поетеси та письменниці Лесі Українки. Організатор: Комунальний заклад "Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти" Запорізької обласної ради.

До участі в акціїї були запрошені бібліотечні та педагогічні працівники закладів освіти, методисти регіональних методичних служб, консультанти центрів професійного розвитку Запорізької області.

Мені сподовасась поезія Лесі Українки "Фантазіє..." та вірш "Вишеньки", ці роботи представлені на колективній дошці у вигляді відеороликів.



Роботи всіх учасників акції ви можете подивитися на колективній дошці "Padlet".

Дуже вдячна організатору інтрернет-семінару
Крижко Людмилі Володимирівні за навчання та надану можливість співпрацювати з іншими бібліотекарями області.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації