понеділок, 27 квітня 2020 р.

Олесь Гончар "Залізний острів" (аудіокнига)

Аудіокнига – це дуже цікава і оригінальна річ, а найголовніше – зручна. Причому для всіх, починаючи від школярів і закінчуючи зайнятими бізнесменами. 

Комфортність аудіокниги в тому, що її можна слухати в будь-якому місці – в машині по дорозі на роботу (але тільки щоб не заважало основному заняттю) або на дачу, вдома, на відпочинку, тобто, поєднувати приємне з корисним. У наше століття "скажених" швидкостей, коли кожна хвилина на рахунку, просто не залишається часу, щоб освіжити в пам'яті класику або навпаки, познайомитися з новинками літератури. 
Аудіокниги – ідеальний варіант для сліпих і слабозорих людей, які не мають можливості читати книги, але хочуть знову поринути в чарівний і захоплюючий світ літератури, продовжити свою освіту. 

Олесь Гончар "Залізний острів" [Електронний ресурс] / ВІР в Україну ; Марта Левицька // YouTube. – Електрон. відео. – Режим доступу: https://www.youtube.com/watch?v=tXV0-WJ7Xzo. – Назва з екрана. – 15.04.2016. – Дата перегляду: 08.05.2020

У "Залізному острові" поглиблюється ледь намічена в попе­редніх новелах характеристика героїв, яких бачимо вже не деся­тикласниками, а молодими людьми, які ступили перші кроки в самостійному житті. Письменник, який ніколи не вдається до будь-яких спрощень, майстерно и психологічно переконливо змальовує образ Тоні. Тоня зачарувала дітей своїми вигадками, веселою вдачею, голосом, що був як дзвіночок.
Начитала для соціального проекту "Книги, що говорять" волонтер Марта Левицька.

Аудіокниги Олеся Гончара:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Корисні ресурси

Популярні публікації